حتما تا حدودی با تکنولوژی چاپ سه بعدی آشنا هستید. پرینترهای سه بعدی مدتی است که توجه همه را در دنیای تکنولوژی به خود جلب کرده اند و روز به روز کاربردهای بیشتری پیدا می کنند. مکانیزم عملکرد پرینتر سه بعدی به این صورت است که اطلاعات را از کامپیوتر دریافت می کند اما به جای چاپ کردن آن ها روی کاغذ، مدل سه بعدی می سازد. مواد مصرفی این نوع پرینتر بسته به مدل مورد نظر کاربر متفاوت است و ممکن است از موادی مثل ترموپلاستیک یا سیلیکون استفاده شود.
این روزها اخبار مختلفی مبنی بر استفاده از چاپگر سه بعدی در پزشکی می شنویم. محققان موفق شده اند از این وسیله فوق العاده برای درمان بیماری هایی مثل سوختگی و کم شنوایی استفاده کنند. البته از موارد کاربرد پرینتر سه بعدی در زمینه تجهیزات ورزشی نیز نباید غافل شویم.
بررسی شبیه سازی بافت مغز و ریه با تکنولوژی چاپ سه بعدی
به تازگی محققان موفق شده اند که از طریق یک پرینتر سه بعدی ساختارهای زیستی پیشرفته ای را بسازند که قابلیت انجام کارهای حیاتی مغز و ریه را داشته باشد. برای بررسی شبیه سازی بافت مغز و ریه با تکنولوژی چاپ سه بعدی باید بگوییم که بنا بر اخبار منتشر شده این ساختارها می توانند جایگزین بافت های آسیب دیده بدن انسان قرار بگیرند. به این ترتیب شرایط مساعد برای بهبودی بسیاری از بیماران فراهم خواهد شد. نمونه های بافت بدن انسان که از طریق چاپ سه بعدی ساخته شده اند، کاملا مشابه بافت اصلی بدن انسان است و پزشکان می توانند در جراحی های خود آن ها را به کار گیرند. نکته دیگر اینکه پرینت سه بعدی بافت های مختلف بدن انسان، فرآیند ساده ای دارد و بدون صرف هزینه های گزاف ممکن است.
حتما بخوانید: درمان کم شنوایی با پرینتر سه بعدی
محققان و دانشمندان این عرصه، در مورد گسترش این راهبرد بسیار خوشبین هستند و امیدوارند که از طریق پرینترهای سه بعدی و با این شیوه درمانی، امکان رشد مجدد سلولهای آسیب دیده در مغز و ریه فراهم شود و شرایطی ایجاد گردد که بیماران بدون تحمل جراحی های بسیار دشوار، درمان و بهبود را تجربه کنند.
شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد پرینتر سه بعدی و خرید بهترین پرینتر سه بعدی به سایت ایده برتر مراجعه کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر