۱۳۹۷ خرداد ۹, چهارشنبه

ال اف دی (LFD) چیست؟


via

LFD هم به قسمتی از نرم افزار مدیریت دیوارآتشین سرورهای لینوس گفته می شود که در این صورت کوتاه شده ی عبارت Login Failure Daemon است و هم به نوعی از نمایشگرهای سایز بزرگ که انقلابی در صنعت نمایشگر و تلویزیون هستند و کوتاه شده ی Large Format Display می باشد.

ال اف دی (LFD) چیست؟

 

در این مقاله به بررسی ال اف دی در میان نمایشگرهای می پردازیم که با ویژگی های حیرت انگیز خود از سایر نمایشگرها از جمله تلویزیون رنگی، تلویزیون تخت، LCD،  LEDو OLED  جدا می کند.

حتما بخوانید: انواع نمایشگر تبلیغاتی

در واقع LFD نسل جدید نمایشگرهای صنعتی از نوع دیجیتال هستند که درون آنها کامپیوتری حرفه ای با پورت های اتصال گوناگون  میدهد و در شرایط محیطی گوناگون توانایی نمایش اطلاعات ارسال شده توسط کاربر با بالاترین کیفیت را دارد.

کاربرد ال اف دی (LFD) چیست؟

همان طور که گفته شد کاربردی که مانیتور ال اف دی دارد فراتر از تلویزیون و سایر مانیتورهاست. از جمله مکانهایی که می توان از نمایشگر صنعتی LFD استفاده کرد می توان به رستوران، بانک، مترو، سالن فرودگاه، نمایشگاه، سالن کنفرانس و همایش، مراکز خرید، سازمان های دولتی و حتی مدارس و دانشگاه ها استفاده کرد.

 

کاربرد ال اف دی (LFD) چیست؟

 

دلیل استفاده در مدارس و دانشگاه ها این است که بهترین جایگزین برای ویدئو پروژکتورها و بردهای هوشمند می باشد زیرا واضح است که یک صفحه نمایش بزرگ با کیفیت و وضوح بالا، کامپیوتر داخلی قدرتمند، قابلیت های اتصالی گوناگون و هم چنین قابلیت لمسی  امکانات بیشتری را در اختیار معلمان و دانشجویان قرار می دهد.

 

کاربرد ال اف دی (LFD) چیست؟

 

علاوه بر این LFD را به صورت ویدئو وال یا مانیتور صنعتی هم می توان نصب کرد که در صنعت تبلیغات نقش موثری دارند. از جمله شرکت های پیشرو در این زمینه سامسونگ است که ال اف دی هایی در ابعاد گوناگون 22 تا 95 اینچ تولید می کند.

حتما بخوانید: نمایشگر صنعتی سامسونگ Samsung

 

کاربرد ال اف دی (LFD) چیست؟

 

از ویژگی های LFD می توان به فریم نازک، نمایش حرفه ای تصاویر، توان مصرفی پایین، کارکرد با بیش از 50.000 ساعت، چرخش در جهت های گوناگون، قابلیت تنظیم ارتفاع، امکان استفاده به صورت عمودی و افقی  اشاره کرد. هم چنین این نمایشگر صنعتی ویدئو وال را هم  می توان زمان بندی کرد تا در زمانی مشخص روشن و خاموش شود و هم می توان نحوه پخش اطلاعات را برای آن مدیریت کرد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر