۱۳۹۷ مرداد ۸, دوشنبه

ساخت مجسمه اسکار با پرینتر سه بعدی


تکنولوژی چاپ سه بعدی با اینکه زمان زیادی از پیدایش آن نمی گذرد، توانسته است در مدت نسبتا کوتاهی به عرصه های مختلف هنری و صنعتی راه پیدا کند.
پیش تر در مورد استفاده از پرینتر سه بعدی برای ساخت قطعات دقیق صنعتی، دکوراسیون داخلی و همچنین شبیه سازی اعضای بدن و تشخیص و درمان بیماری های گوناگون مطالبی را بیان کرده ایم.

ساخت مجسمه اسکار با پرینتر سه بعدی

امسال در یک نوآوری بی سابقه تصمیم گرفته شد که از چاپ سه بعدی برای ساخت مجسمه های اسکار استفاده شود.
شرکت Polich Tallix Fine Art که مسئول ساخت مجسمه ها برای مراسم اسکار امسال بود، از یک چاپگر سه بعدی مخصوص برای این کار استفاده کرده است.
آکادمی علوم و هنرهای زیبا به این کمپانی سفارش ساخت 60 مجسمه از جنس طلا را داد و از آنها خواست که تندیس ها را کاملا شبیه به نمونه اصلی اسکار در سال 1929 بسازند.

پرینت سه بعدی مجسمه اسکار

کارشناسان و هنرمندان شرکت Polich Tallix Fine Art در نیویورک ابتدا اسکن سه بعدی تندیس اصلی را تهیه کردند سپس فایل به دست آمده را با اسکن سه بعدی تندیس هایی که در سال های اخیر ساخته و اهدا شدند، مقایسه نمودند.

پرینت سه بعدی مجسمه اسکار


آن ها جزئیات و ظرافت های موجود مانند گوش، قسمت از مو و شمشیر در دست مجسمه را با دقت زیاد به طرح اصلی اضافه و آن را با پرینتر سه بعدی اسکار چاپ کردند.
پرینت سه بعدی اسکار ابتدا از جنس موم ساخته شد. کارشناسان Polich Tallix Fine Art آن را داخل یک پوسته سرامیکی قرار دادند.

پرینت سه بعدی مجسمه اسکار

سپس با ایجاد گرمای 1600 درجه فارنهایت باعث شدند موم کاملا از بین برود و یک قالب از مجسمه اسکار باقی بماند.
در مرحله بعد برنز مایع را در دمای 1800 درجه فارنهایت با استفاده از این قالب سرامیکی، شکل دادند و پس از سرد شدن آن را با یک لایه طلای 24 عیار آبکاری کردند.

پرینت سه بعدی مجسمه اسکار

به این ترتیب پرینت سه بعدی تندیس اسکار با ظرافت و دقت تمام ساخته شد. مجسمه ساخته شده به این روش 13.5 اینچ قد و 8.5 پوند وزن دارد. 
برای اطلاع از اخبار روز تکنولوژی می توانید به سایت ایده برتر مراجعه نمایید. 
منبع: xprinter3d

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر