پیش از این نیز اخباری در مورد کاربرد پرینترهای سه بعدی در پزشکی اخباری را دریافت کرده بودیم. اگر شما هم به این شاخه از تکنولوژی علاقمند باشید، حتما می دانید که امکان تشخیص و درمان تومورهای سرطانی، بیماری های قلب، ریه و سوختگی های شدید به کمک پرینتر سه بعدی وجود دارد.
پیوند مهره گردن به کمک چاپگر سه بعدی
این بار این فناوری فوق العاده به کمک شخصی آمده که به مدت 7 سال از یک عارضه گردنی بسیار سخت رنج می برد. یک تومور بر روی عصب گردن این بیمار چهل ساله وجود داشت و باعث از کار افتادن گردن وی شدن بود.
انجام چندین عمل جراحی نیز عملا بی فایده بوده و کمکی به درمان شخص نکرده بودند. این تومور بدخیم دقیقا بر روی نخاع قرار گرفته بود و با درگیر کردن شش مهره از ستون فقرات را در ناحیه گردن، علاوه بر درد شدید و از کارافتادگی در این ناحیه، موجب بروز مشکلات تنفسی نیز شده بود.
سر انجام یک تیم پزشکی مسئولیت درمان این بیمار را پذیرفت. این تیم به رهبری پروفسور Xiao Jian Yu ، بعد از بحث و مطالعه طولانی به این نتیجه رسیدند که به کمک یک چاپگر سه بعدی و ساخت مدل سه بعدی تومور، می توانند شانس بیشتری برای درمان بیمار داشته باشند.
حتما بخوانید: جراحی قلب به کمک چاپ سه بعدی
پزشکان توانستند با اطلاعات سی تی اسکن و ام آر آی بیمار و نیز یک پرینتر سه بعدی پزشکی، مهره مصنوعی ستون فقرات را، دقیقا مطابق را سایز مهره بیمار بسازند. این تیم پزشکی متخصص پس از انجام تست های مکانیکی متعدد و شبیه سازی دقیق موفق به ساخت شش مهره از ستون فقرات و پیوند مهره گردن به کمک چاپگر سه بعدی شدند.
برای بیان بهتر موضوع باید گفت که ساختار استخوانی ساخته شده توسط چاپ سه بعدی، به دلیل داشتن ساختار منفذ دار و اسفنجی، با رشد طبیعی سلول های استخوانی هماهنگ است و نهایتا به استخوان جوش می خورد و حالت ترمیم شده مطلوب را به دست می آورد.
جراحی طولانی و پر از ریسک این بیمار، پس از 12 ساعت به پایان رسید و یک پیوند موفقیت آمیز استخوان مهره گردن را به کمک چاپ سه بعدی به دنیای پزشکی هدیه داد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت ایده برتر مراجعه نمایید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر