محققان دانشگاه نیویورک ایمپلنت های سرامیکی ساخته شده توسط پرینتر سه بعدی را تولید کرده اند که با موفقیت به رشد استخوان در حیوانات آزمایشگاهی منجر شد.
ایمپلنت ها به عنوان داربست های زیستی عمل می کنند. جراحان و دانشمندان دانشکده پزشکی و کالج دندانپزشکی نیویورک می گویند که داربست های ایمپلنت به طور طبیعی توسط بدن حیوانات آزمایش شده، جذب شده اند، زیرا استخوان های جدید به تدریج جایگزین آنها می شوند.
تیم تحقیقاتی امیدوار است که این تکنولوژی برای بیماران مبتلا به نقص های استخوانی غیر قابل درمان مفید باشد.
دانشمند ارشد و مهندس زیست پزشکی پائولو کوئلهو، DDS، PhD، گفت: "داربست های ساخته شده توسط پرینتر سه بعدی ما نشان داد که بهترین ایمپلنت است که قادر است استخوان واقعی را بازسازی کند." "آخرین نتایج مطالعات، ما را به آزمایشات بالینی و ایمپلنت های استخوانی برای کودکان مبتلا به تغییر شکل جمجمه در زمان تولد، و همچنین برای معلولانی که در حین جراحی آسیب دیده اند، نزدیک می کنند."
ایمپلنت های سرامیکی ساخته شده توسط پرینتر سه بعدی به رشد استخوان واقعی کمک می کند
این گروه تحقیقاتی ادعا می کند که ایمپلنت های سرامیکی چاپ شده توسط چاپگر سه بعدی در مقایسه با دیگر مدل های انعطاف پذیر استخوان که در آن الاستیسیته های پلاستیکی برای ایجاد انعطاف پذیری ایمپلنت اضافه می شوند، بیشتر شبیه شکل و ترکیب استخوان واقعی هستند.
این مطلب را از دست ندهید: پرینت سه بعدی اندام های مصنوعی در ماداگاسکار و توگو
اگرچه توانایی انعطاف پذیری مزایایی دارد، اما استفاده از پلاستیک خواص مشابهی را به عنوان داربست تازه ایجاد نمی کند.
داربست های سرامیکی جدید از بتا تری کلسییم فسفات ساخته شده اند که ترکیبی از مواد شیمیایی مشابه در استخوان طبیعی است که باعث می شود که ایمپلنت ها قابل جذب باشند.
یکی از کلید های رشد سریع استخوان، پوشش دایپیریدامول است، یک نیتروژن خون که در آزمایش های دیگر نشان داده که میزان تشکیل استخوان را تا 50 درصد افزایش می دهد.
این مطلب را از دست ندهید: تولید قرص برای کودکان با پرینتر سه بعدی
دیپیریدامول همچنین سلول های بنیادی استخوان را جذب می کند که باعث تشکیل رگ های خونی و مغز استخوان در استخوان تازه رشد کرده می شود.
تا کنون، محققان ایمپلنت ها را در نقایص استخوانی در جمجمه های موش و اندام خرگوش آزمایش کرده اند. آنها دریافتند که پس از شش ماه حدود شصت درصد از هر داربست توسط بدن حیوانات تشکیل می شود. آنها همچنین مشاهده کردند که استخوان های جدید با تکیه بر این داربست ها رشد کرده و سپس این داربست ها حل می شوند.
برخی از سی تی اسکن ها در ایمپلنت تقریبا هیچ اثری از بتا تری کلسیم فسفات نشان ندادند. آزمونهای بعدی نیز نشان داد که استخوان جدید دارای قدرت معادل است استخوان اصلی است.
برای اطلاع از اخبار روز تکنولوژی می توانید به سایت ایده برتر مراجعه نمایید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر