چاپ سه بعدی، این روزها به یک تکنولوژی پرکاربرد تبدیل شده که در حوزه های مختلف از آن استفاده می شود.
قبل تر خبر ساخت ماهواره های کیوب ست را توسط پرینترهای سه بعدی شنیده بودیم. این ماهواره ها پس از تولید به ایستگاه فضایی بین المللی ISS فرستاده می شوند تا وارد عملیات شده و یا هر یک با پرتاب مستقل وارد مدار زمین شوند.
این مطلب را از دست ندهید: افزایش ظرفیت باتری خودرو برقی به کمک چاپ سه بعدی
این پروسه به طور معمول بسیار طولانی است به طوری که بیشتر مواقع باعث می شود سرمایه گذاری و تحقیقات تیم های توسعه دهنده، عملا بی ارزش گردد.
امکان پرتاب ماهواره ها به کمک فناوری چاپ سه بعدی
محققان در شرکت کیوب کب، روش جدیدی یافته اند تا این زمان انتظار را کاهش دهند. آن ها می خواهند از جت های جنگنده اف 104 برای این کار استفاده کنند.
همچنین استفاده از راکت های تولید شده با پرینتر سه بعدی، گزینه دیگر این شرکت برای فرستادن ماهواه ها در مدار زمین است.
شرکت کیوب کب امیدوار است که بتواند تعداد زیادی از ماهواره های کیوب ست با وزن حدودا 5 کیلوگرم را در داخل راکت های کوچک چاپ شده با چاپگر سه بعدی قرار دهد و از طریق جت جنگندهاف 104 به مدار پایینی زمین بفرستد.
این شرکت اعلام کرده است که: " ما به دنبال آن هستیم که پرتاب ماهوار FedEx/UPS/USPS را انجام بدهیم".
این جت های F104 متعلق به شرکت هوافضای استار فایترز Starfighters می باشند. این شرکت ناوگان خود را از فلوریدا پرتاپ خواهد کرد.
به گفته شرکت کیوب کب می توان این جت ها را تا ارتفاع 60 پایی پرواز داد. این ارتفاع، نقطه مناسب برای پرتاب راکت های ساخته شده با پرینت سه بعدی است.
این مطلب را از دست ندهید: پرینترهای سه بعدی داروهای هدفمند را برای درمان می سازند
جالب است بدانید که شرکت کیوب کب این جنگنده قدیمی را در حالی از نیروی هوایی ایتالیا گرفته که در سال 2004 استفاده از این هواپیما را متوقف کرده بودند.
داستین استیل، مدیریت ارشد عملیات کیوب کب می گوید: تصمیم داریم زمان بین سفارش و پرتاب را کوتاه کنیم. ما مدت زمان 30 روز را در نظر داریم، در حالی که اکثر شرکت های مشابه مقیاس زمانی حدود 2 تا 3 سال از زمان سفارش تا پرتاب دارند.
برای اطلاع از اخبار روز تکنولوژی می توانید به سایت ایده برتر مراجعه نمایید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر