۱۳۹۶ شهریور ۲۶, یکشنبه

هوشمند سازی مدارس ابتدایی


via

کنترل و مدیریت هوشمندسازی مدارس مبتنی بر فن آوری رایانه ای و شبکه ای انجام می شود و محتوای اکثر دروس آن الکترونیکی و سیستم ارزشیابی و نظارت آن بصورت هوشمند است.

ویژگی های هوشمند سازی مدارس ابتدایی

ویژگی های هوشمند سازی مدارس ابتدایی

در مدارس ابتدایی هوشمند آموزش به صورت تعاملی صورت میگیرد و تمامی مسئولیت ها بر دوش معلم نیست. در این سیستم پایه اصلی برای هر تغییر، تغییر در فکر است و ابزار و امکانات تنها وسیله ای برای تحقق این افکار است.

در مدارس هوشمند، کامپیوتر جایگزین تخته سیاه و سی دی جای دفتر مشق را می گیرد. دانش آموزان می توانند از طریق اینترنت اطلاعات بسیاری درباره هر موضوع که بخواهند به دست آورند و دبیران با استفاده از محتوای درسی الکترونیکی موجب تفهیم بهتر مطالب درسی و صرفه جویی در وقت می شوند. دانش آموزان هم با هوشمندسازی مدارس ابتدایی این فرصت را دارند که توانایی و قابلیت های خود را آشکار و به تولید محتوا بپردازند.

سایت هوشمند سازی مدارس مثل سایت ایده برتر پارسیان هفت اصل اساسی و مزایای هوشمند سازی مدارس را توضیح داده که عبارتند از: دانش خلاق، استعداد یادگیری، توجه به فهم مطالب، آموختن با هدف تسلط و انتقال آن، ارزیابی آموخته ها به شکل متمرکز و غلبه بر مشکلات.

چطور مدارس را هوشمندسازی می کنیم ؟

تجهیزات مورد نیاز برای یک کلاس در مدرسه هوشمند :
الف) یک دستگاه رایانه
ب) یک دستگاه ویدئو پروژکتور
ج) یک برد هوشمند (Smart board)
چ) کیت هوشمند
د) موس و کیبورد بی سیم
ه) جعبه محافظ
و) کابل VGA
ز) داکت
حتما بخوانید: هوشمند سازی مدارس چیست؟

ویژگی های دانش آموزان ابتدای مدارس هوشمند

دانش آموزانی که در این مدارس تربیت می شوند پس از فارغ التحصیل شدن به راحتی می توانند جذب محیط های کاری نوین شوند. سیستم آموزشی سنتی بر حضور فیزیکی دانش آموزان در محیط مدرسه تمرکز دارد در حالیکه مدارس هوشمند می توانند مدرسه را به منزل منتقل کنند تا دانش آموز بتواند در ساعات غیرحضوری نیز از فضای آموزشی استفاده کند.مدارس سنتی محدودیت دسترسی به اطلاعات دارند درحالیکه در مدارس هوشمند بسیاری از کمبودها از طریق شبکه های مختلف دسترسی به اطلاعات رفع شده است. همچنین در چنین مدرسه ای محتوای درسی بر حسب توان دانش آموز برنامه ریزی می شود. به طور کلی در یک مدرسه هوشمند دانش آموز یاد می گیرد چگونه بدون اتکا به دیگران از مجموعه اطلاعات جهانی بهره مند شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر